Bli med valp

Pålitlig uppfödare?

2017-12-23 20:03 #0 av: JohannaBergefur

Hej,

Jag planerar att skaffa valp till hösten då jag har fått mersmak av att ha hund😅 är heltidsstudent på flex så har inte så mycket i skolan och när jag har skolan inplanerat så har jag otroliga dagmattar som kan ta hand om dem (har redan frågat om det är okej med valp).

Så jag undrar om det är någon har tips på en bra uppfödare som föder upp långhårig chihuahua? Bor delvis i Uppsala och delvis i Luleå så helst inte nere i Skåne😅 någonstans i uppland och vägen upp mot Lule!

Tack på förhand!❤️

Anmäl
2017-12-29 18:34 #1 av: ChristineF

Oj det finns många duktiga, kan rekommendera att gå på utställning och se vilka som är aktiva, de flesta (men inte alla såklart) brukar vilja ställa sina avelshundar för att följa rasstandardens krav på utseende och psyke. Sen tycker jag det är en bonus att de pysslar med något mer, tex spår, rallylydnad eller agility. Gärna som gör mh eller bph. Behöver ju inte ge valpar som är lika, men ökar chansen iaf. :-) kolla seriösa Facebookgrupper för rasen och kennelhemsidor, ger rätt god uppfattning. Även Chihuahuacirkeln och deras tidning chihuahuabladet.

Värd på Chihuahua 

Anmäl
2018-01-02 11:49 #2 av: JohannaBergefur

#1 tack för svar! Ska kolla chihuahuacirkeln och deras tidning samt kolla upp utställningar 😃

Anmäl
2018-01-02 14:30 #3 av: ChristineF

Lycka till! Roligt med två, de har verkligen glädje av varandra 😍

Värd på Chihuahua 

Anmäl
2018-01-07 01:05 #4 av: SevenSeas

http://www.nightwishkennel.com/

Har inte själv köpt valp från henne, men känner folk som har. Hon bor dessutom i Luleå :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.