Foder

Mat.

2017-05-23 11:44 #0 av: mollymars

Hej!

Jag behöver lite råd om mat till min 10-månaders chihuahua. Hon vill inte äta torrfoder, det enda hon äter upp är Pure natural puppi. En del säger att man inte ska ge hunden rå mat. Är det någon här som har något förslag? är det ok med den mat hon gillar och äter upp?

Lite orolig matte.

/ Nina

Anmäl
2017-05-23 13:02 #1 av: ChristineF

Hej!
Är det Pure naturals torrfoder, våtfoder eller färskfoder du ger? 
Oavsett så är det ett bra märke på foder som garanterar färskt kött av god kvalitet som första ingrediens, jag föredrar främst de spannmålsfria varianterna, även om de med spannmål innehåller sparsamt av detta.
Om hon gillar fodret och äter bra så kör på det tycker jag! :-) Om du vill ge råfoder/färskfoder/barf så är det absolut ingen fara, annars skulle det inte få säljas. Men alla hundar är individer som reagerar olika på allt, men i grunden så har hunden vargens DNA och uppbyggnad av mage/tarmar (även våra små vavvor ;-)) och ska då alltså kunna bryta ner hela bytesdjur, därav är färskfoder/barf det mest naturliga man kan ge. Men visst finns bra våtfoder/torrfoder med. 

Värd på Chihuahua 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.