Allmänt

Fisande valp

2015-12-23 13:56 #0 av: ebbastahl

Har en chihuahuatik på 4,5 månad och hon fiser flera gånger om dagen.. Och dom luktar ILLA! Har läst att man kan byta foder till något som är bra för magen eller utan spannmål men hon äter redan brit care valpfoder och det ska ju vara det... Någon som har några tips?? 

Anmäl
2015-12-23 15:02 #1 av: ChristineF

Mina har mindre gaser när de äter färskfoder och hört att det hjälpt många andra hundar med. Prova att sakta fasa över till t.ex. Vom og hundemat valpfoder! :-) Färskfoder är toppen för hela hundens kropp: lugnare mage, mindre avföring (tar upp mer näring), finare pälskvalitet och mindre tandsten. Det är lätt och billigt att ge färskfoder till en liten vavva. Finns i form av köttbullar.
Fisar luktar ju inte bara illa, utan valpen har troligen ont i magen med. Sen får man ju såklart tänka på om det är något annat man ger, t.ex. godis, människomat eller tuggben som kan vara boven! Lycka till!

Värd på Chihuahua 

Anmäl
2015-12-23 15:03 #2 av: ChristineF

Jättesöt valp förresten! Kär

Värd på Chihuahua 

Anmäl
2015-12-27 11:44 #3 av: Caesars_matte

Instämmer i ChristineF's kommentar ovan! Caesar fes dödensdödfisar när han åt Royal Canin valpfoder. Vi bytte till färskfoder från MUSH Barf köttbullar och han kan inte må bättre i magen!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.