2014-09-01 09:06 #0 av: Saffran0Spice

Här nedan har ni bidragen med bild och motivering att rösta på =)
Vem förtjänar sin egen polo mest?

Röstningen pågår fram till 14 sept kl 00.00

Bidragen

1. Kyla, 2dm snö och virvlande snöflingor som fastnar i pälsen är ingen hit tycker Dior:) åtminstone inte när man måste sitta still och vänta en stund på matte :) Som tur var gick det fort, men en till tröja till samlingen för de riktigt kalla dagarna vore toppen hälsar min lille skrutt :)!

2. Eftersom matte precis sålt iväg min vinterjacka och både matte och husse är superdåliga på att skotta bort snö på uppfarten vintertid, behöver jag en snygg och värmande polotröja!

3. Usch nu börjar det bli kallt ute, så här såg det ut i morse när matte ville att vi skulle gå ut i blåst och endast 12 grader, brrr  En fin polo hade inte suttit fel :)

4. Gosen undrar när sommaren ska komma, och varför det är så mycket kallt vatten på alla höga grässtrån :) I bakrunden Siljan och Gesunda berget :)

5. Blir det så här i vinter också kan jag behöva en tröja, säger liten Alva och fryser.

6. Scarlet har en väldigt tunn päls och fryser lätt på vintern! På vissa ställen har hon ingen päls alls. Hon fryser ofta så mycket på vintern att hon inte kan gå på marken. Jag skulle verkligen vilja att hon slipper frysa!