Chihuahua ifokus

Kissproblem BIG time!

2014-07-28 21:35 #0 av: Caesars_matte

Ska ringa veterinären imorgon, men tänkte höra med er som är vana vid hundar och chihuahuor i synnerhet. Caesar har börjat kissa jättemycket och han verkar ha svårt att hålla sig. Nu när det är varmt så dricker han iofs mer, men han kissar OFTA och MYCKET. När han sover och vaknar kan han inte ens hålla sig, det bara rinner ur honom. Vi lyfter snabbt ut honom i trädgården, och då kommer det ännu mer. Igår natt sov han som vanligt i vår säng, och när jag vände mig om såg jag att han låg i en stor pöl av kiss. Han har alltså kissat på sig i sömnen! 

Är det bara sommarvädret som ger detta frekventa kissande, eller har han urinvägsinfektion? Han verkar inte ha ont, och han kissar som sagt mycket varje gång, inget småskvättande.  Ibland säger han till, men oftast bara rinner det och han verkar inte ens skämmas över det. 

Anmäl
2014-07-29 09:34 #1 av: AnnaKarin

Vad sa veterinären? Låter ju inte bra att det bara rinner ur honom.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2014-07-30 02:33 #2 av: Lejonhjarta

Låter inte som det är pga att det är varmt och att han dricker. Nått är fel snarare!

Anmäl
2014-08-05 12:50 #3 av: ChristineF

Låter som uvi, hoppas det går bra hos veterinären!

Värd på Chihuahua 

Anmäl
2014-08-18 08:11 #4 av: Caesars_matte

Ursäkta att jag dröjt med svaret-lyckades logga ut mig själv och kom inte in igen.

Pratade med veterinären som tyckte det lät som att han druckit rejält under värmeböljan, och rådde mig att avvakta ett par dagar. Vilket också var sant och sparade mig pengar-han har inte kissat så där något mer sen värmen gav med sig. Så det var förmodligen översvämning i urinblåsan!

Anmäl
2014-08-18 19:00 #5 av: ChristineF

Vad skönt att höra! :) (men håll ändå koll så det inte blir värre igen)

Värd på Chihuahua 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.