Hälsa

Kurrar i magen

2013-11-15 16:33 #0 av: juliahhl

Ellliots mage har sedan i morse kurrat rätt rejält. Han är inte slö, men dämpad. Blev erbjuden en köttbulle, men tog den inte (då är det något knasigt på G). Har inte druckit något heller. När han inte sover ligger han och skakar. Ser även ut som han sträcker på sig konstigt, och har huvudet i "konstiga" positioner. Har tryckt lite på magen men han reagerar inte. Gav honom nyss lite blötmat, och det åt han, och nu äter han sin vanliga mat. Förhoppningsvis går det över snart, men tänkte ändå höra om någon känner igen det här och har en aning om vad det kan vara. Har läst runt lite, men det finns så många olika teorier.


Anmäl
2013-11-15 16:51 #1 av: AnnaKarin

Har han kissat och bajsat som vanligt? Låter som att han kan ha varit/är förstoppad.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2013-11-15 17:53 #2 av: juliahhl

Han bajsade i morse, efter det har han bara varit ut en gång och då kissade han bara. Nu ligger han och sover, ska ut med honom sen. Om han skulle vara förstoppad, vad kan man göra då?

Anmäl
2013-11-17 02:10 #3 av: Lejonhjarta

Mkt att dricka, olja i maten, parafinolja(köpes på apoteket) är bra att ge (och att alltid ha hemma). Lactulos (bulkmedel) kan man åxå ge. Mkt rörelse så tarmarna kommer igång. Ett klyx kan man ge men är man inte van så skall man inte experimentera med det utan behövs det så är det veterinären man skall gå till....

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.