Valpar

Lång bilfärd,kisspauser.

2013-10-12 22:03 #0 av: linaes

min valp har blivit vaccinerat en gång, men ska så småningom igen för andra gången.

Det sägs ju att valpen inte får gå ut på okända ställen före det, just pga det kan finnas hundar som varit där ovaccinerade eller annat,man vet ju aldrig.

Nu ska vi åka på en fyra timmars bilresa, totalt åtta timmar. Hur ska jag göra med kisspauser?! Då kommer det ju finnas massa okända ställen..

Anmäl
2013-10-13 14:23 #1 av: ChristineF

Har inte haft så liten valp själv, men det är nog absolut ingen fara så länge du inte låter den hälsa på massa okända hundar. De som bor i storstäder och har valp har ju inget annat val än att rasta valpen där andra hundar går dagligen och jag har inte hört om någon som blivit sjuk. Det kan väl hända, men det är nog ganska ovanligt.
Om någon med hund kommer så be de snällt att hålla avstånd och att valpen ej får träffa andra hundar än pga att den är ovaccinerad. Vissa kanske tar åt sig och säger att de vaccinerar sin vovve, men man kan ju inte lita på allt folk man inte känner, inget illa menat. :)

Värd på Chihuahua 

Anmäl
2013-11-01 13:27 #2 av: OneSound

Sen låt den inte sniffa på bajs och sådant! Annars sa #1 det mesta :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.